OOK BEHEREN ZONDER HASSLE?

SURE THING.

HET VERHUREN VAN EEN WONING GAAT VERDER DAN HET VINDEN VAN EEN GESCHIKTE EN BETROUWBARE HUURDER.
ONTDEK WAT ONS TEAM VOOR JE UIT HANDEN NEEMT.

BEHEERDER

Huurders zullen ongetwijfeld vragen of hulp nodig hebben tijdens de verhuurperiode. Verhuurder is verantwoordelijk voor een snelle afhandeling van acute problemen. Het is daarom wettelijk verplicht een beheerder aan te stellen. Verhuurder kan deze taak op zich nemen of overlaten aan een professionele beheerder zoals H.C.A.

EERSTE AANSPREEKPUNT

Als beheerder moet je 24 uur per dag bereikbaar zijn, daarom kiezen veel verhuurders ervoor het beheer uit te besteden. H.C.A neemt dit werk graag uit handen. Het telefoontje, mailtje of appje van de huurder gaat direct naar ons, zodat u niet 24 uur per dag bereikbaar hoeft te zijn en uw vrije dag niet op elk moment onderbroken kan worden.

TECHNISCH BEHEER

Wij gaan altijd eerst ter plaatse kijken of we het probleem direct kunnen verhelpen. Mocht er een specialist nodig zijn, vinden wij (in overleg met u) de juiste professional om het herstel- of reparatiewerk te verrichten. Tot slot controleren wij of de werkzaamheden volgens afspraak zijn uitgevoerd en verzorgen we de financiële afhandeling.

WONINGINSPECTIE

Wij inspecteren de woning (minimaal) één keer per jaar. Wij controleren dan de staat van de woning en of de huurder de woning gebruikt zoals afgesproken. Van deze inspecties gaat een preventieve werking uit en u zult merken dat dit de staat van uw woning ten goede komen.

ONDERHOUD

Door woninginspecties uit te voeren hebben we ook beter inzicht in aankomend onderhoud. Voorkomen is beter dan genezen, dus adviseren wij in uit te voeren onderhoudswerkzaamheden. Wederom vinden wij (in overleg met u) de juiste professional hiervoor.

FINANCIEEL BEHEER

Optioneel verzorgt H.C.A ook het financiële beheer. Wij zullen dan de huurfacturen uitsturen en de maandelijkse incasso van de huur verzorgen. Wordt er niet tijdig betaald? Dan gaan wij er voor u achteraan.

Kortom, wilt u uw woning verhuren en er verder geen omkijken naar hebben?
Neem dan gerust contact met ons op.

CONTACTFORMULIER.

    × How can I help you?