HUREN VIA H.C.A?

EASY & SMOOTH.

Zoek je een verblijf voor langer dan 12 maanden? De Long Stay biedt zowel gemeubileerde als niet-gemeubileerde appartementen aan, in en rondom Utrecht!

Bij “Rentals” zijn onze Long Stay appartementen te zien. Geen beschikbaarheid? Laat ons dan vooral je zoekwens weten dan gaan wij voor je opzoek binnen en buiten ons netwerk.

GOOD TO KNOW

VERBLIJF

Het verblijf in onze Long Stay appartementen zijn altijd voor een minimum van 12 maanden. Wij verhuren zowel gemeubileerde als niet-gemeubileerde appartementen.

KWALITEIT

De kwaliteit van de appartementen zijn altijd door ons gewaarborgd. Zowel bij de start van de verhuur als bij een wissel voeren wij een uitvoerige kwaliteitscheck uit.

WAARBORGSOM

Wij vragen standaard 2 maanden huur als waarborgsom. Deze wordt teruggestort na goedkeuring uitchecken. De borg kan nooit met de laatste maanden huur verrekend worden.

BEHEERDER

Problemen of storingen aan de woning worden door de beheerder direct opgepakt en verholpen. Je krijgt bij de incheck een contactpersoon aangewezen hiervoor.

INSPECTIERAPPORT

Bij de check-in voeren wij altijd gezamenlijk met de nieuwe huurder een inspectierapport uit. Door middel van een “opname app” wordt alles gedocumenteerd en digitaal ondertekend.

UITCHECKEN

Bij het uitchecken van de huurder controleren we de woning i.c.m. het inspectierapport. Zodra goedgekeurd geven wij de waarborgsom vrij.

RENTING – COSTS

One month rent with a minimum of €1250,- including start-up costs €250,-
*Prices are excluding vat

Geen aanbod beschikbaar? Klik hier.

× How can I help you?