VERHUREN VIA H.C.A?

EASY & SMOOTH.

MAAK HIERONDER EEN KEUZE UIT TWEE OVERZICHTELIJKE MODULES EN ONTDEK HOE WE WERKEN.

MODULE #1

Je verhuurprijs bedraagt
minder dan 1.750 euro / maand

990 EURO
éénmalige bemiddelingskosten

250 EURO
éénmalige opstartkosten
(voor foto’s, plattegronden, aanmelding op verhuursites)

Optioneel:
62,50 EURO
maandelijks beheer

* prijzen zijn exclusief btw

MODULE #2

Je verhuurprijs bedraagt
meer dan 1.750 euro / maand

1.990 EURO
éénmalige bemiddelingskosten

250 EURO
éénmalige opstartkosten
(voor foto’s, plattegronden, aanmelding op verhuursites)

Optioneel:
99 EURO
maandelijks beheer

* prijzen zijn exclusief btw

Heb je vragen, neem gerust even contact met ons op.

HOE WE WERKEN?

KENNISMAKING

In een gratis kennismakingsgesprek op locatie zullen wij u voorzien van alle benodigde informatie, adviseren wij u over de huurprijs en geven we tips om het maximale uit de verhuur te halen.

PROMOTIE

Wij laten foto’s en plattegronden maken en plaatsen deze op onze website. Daarnaast melden wij uw woning aan op verhuurwebsites als Funda en Pararius. Ook verspreiden wij uw woning via ons brede (expat)netwerk en onze social media.

BEZICHTINGEN

Na een selectie gemaakt te hebben van de reacties die wij ontvingen naar aanleiding van de promotie, zullen wij de overgebleven kandidaten uitnodigen voor een bezichtiging en de bezichtigingen verzorgen.

HUURDERSCHECK

Indien één of meerdere kandidaten na de bezichtiging aangeven geïnteresseerd te zijn in de woning, worden zij uitgebreid gescreend op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. De kandidaten die door de huurderscheck komen, worden aan u voorgelegd. Uiteraard bepaalt u wie uiteindelijk de nieuwe huurder van uw woning wordt.

HUUROVEREENKOMST

Zodra u een huurder heeft gekozen, stellen wij een huurovereenkomst op en wordt deze door beide partijen ondertekend. Tevens zullen wij de borg en de eerste maand huur in ontvangst nemen, voordat de sleuteloverdracht plaatsvindt.

SLEUTELOVERDRACHT

Na ondertekening van de huurovereenkomst, plannen wij de sleuteloverdracht in en stellen wij een inspectierapport op waaruit blijkt wat de staat van de woning is op het moment dat de huurder de woning zal betrekken.

BEHEER (OPTIONEEL)

Optioneel kunt u ook het beheer van uw woning bij ons onderbrengen. Voor meer informatie over beheer klikt u hier.

 

Heb je vragen over onze aanpak?
Neem gerust even contact met ons op.

OOK BEHEREN ZONDER HASSLE?

SURE THING.

HET VERHUREN VAN EEN WONING GAAT VERDER DAN HET VINDEN VAN EEN GESCHIKTE EN BETROUWBARE HUURDER.
ONTDEK WAT ONS TEAM VOOR JE UIT HANDEN NEEMT.

BEHEERDER

Huurders zullen ongetwijfeld vragen of hulp nodig hebben tijdens de verhuurperiode. Verhuurder is verantwoordelijk voor een snelle afhandeling van acute problemen. Het is daarom wettelijk verplicht een beheerder aan te stellen. Verhuurder kan deze taak op zich nemen of overlaten aan een professionele beheerder zoals H.C.A.

EERSTE AANSPREEKPUNT

Als beheerder moet je 24 uur per dag bereikbaar zijn, daarom kiezen veel verhuurders ervoor het beheer uit te besteden. H.C.A neemt dit werk graag uit handen. Het telefoontje, mailtje of appje van de huurder gaat direct naar ons, zodat u niet 24 uur per dag bereikbaar hoeft te zijn en uw vrije dag niet op elk moment onderbroken kan worden.

TECHNISCH BEHEER

Wij gaan altijd eerst ter plaatse kijken of we het probleem direct kunnen verhelpen. Mocht er een specialist nodig zijn, vinden wij (in overleg met u) de juiste professional om het herstel- of reparatiewerk te verrichten. Tot slot controleren wij of de werkzaamheden volgens afspraak zijn uitgevoerd en verzorgen we de financiële afhandeling.

WONINGINSPECTIE

Wij inspecteren de woning (minimaal) één keer per jaar. Wij controleren dan de staat van de woning en of de huurder de woning gebruikt zoals afgesproken. Van deze inspecties gaat een preventieve werking uit en u zult merken dat dit de staat van uw woning ten goede komen.

ONDERHOUD

Door woninginspecties uit te voeren hebben we ook beter inzicht in aankomend onderhoud. Voorkomen is beter dan genezen, dus adviseren wij in uit te voeren onderhoudswerkzaamheden. Wederom vinden wij (in overleg met u) de juiste professional hiervoor.

FINANCIEEL BEHEER

Optioneel verzorgt H.C.A ook het financiële beheer. Wij zullen dan de huurfacturen uitsturen en de maandelijkse incasso van de huur verzorgen. Wordt er niet tijdig betaald? Dan gaan wij er voor u achteraan.

Kortom, wilt u uw woning verhuren en er verder geen omkijken naar hebben?
Neem dan gerust contact met ons op.

× How can I help you?