Hello.

SLEEPING BEAUTIES ZET DEUR WAGENWIJD OPEN VOOR AMBITIEUS TALENT.

Functie: Junior Office Manager

HEY (UN) REAL ESTATE PRO! THIS IS YOUR WAKEUP CALL!

Sleeping Beauties beheert en verhuurt Short Stay appartementen op misschien wel de mooiste plekjes in Utrecht. Voor een maand of langer; wij zorgen ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Wij creëren op steeds meer plekken levendige communities, waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen kan floreren. Een thuis voor echte mensen, met echte ambities en realistische dromen. En daar kun jij ons bij helpen…

Voor de verdere groei van onze business unit Short Stay zoeken we een nieuwe collega Junior Office Manager.

Wat we van jou verwachten als Junior Office Manager?

Kort gezegd: het is jouw verantwoordelijkheid alles binnen en buiten kantoor vlekkeloos te laten verlopen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zakenrelaties en expats, dus we verwachten kennis en klasse op internationaal niveau. Daarnaast ben je verantwoordelijk om onze (internationale) gasten en klanten te begeleiden in het boekingstraject van administratie tot incheck. Je bent in staat om het incheck team en schoonmaak team aan te sturen en hiervoor planningen te maken.

We verwachten dat jij de perfecte staat van onze appartementen persoonlijk neemt en gevoel voor inrichting en styling is daarbij geen overbodige luxe. Alle momenten waarop (potentiële) klanten met Sleeping Beauties in contact kunnen komen, tellen mee. Daarom is het ook jouw taak om onze sociale media kanalen te ontwikkelen en te onderhouden. We verwachten geen perfectie, maar wel de ambitie om die te bereiken.

Wat je in huis moet hebben?

We zoeken een onafhankelijk en verantwoordelijk type dat enthousiast meedenkt, zich flexibel opstelt en oog heeft voor detail. Je draagt veel bij, maar bijleren kan altijd. Je kent Utrecht als je spreekwoordelijke broekzak, omdat je er zelf letterlijk thuis bent. Vlotte kennis van Nederlands en Engels (spreken en schrijven) is een must, maar dat spreekt voor zich.

Het gaat om een functie van 40 uur, maar 32 uur per week is zeker bespreekbaar.

Bij Sleeping Beauties hebben we alles alvast goed voor je geregeld. Je salaris, je werkplek in Utrecht, afwisseling, leuke collega’s… iedereen belooft het je, wij maken het waar! Unreal For Real.

Kom gewoon eens praten en vertel ons waarom jij wakker geschud werd toen je deze vacature las.

Voor meer informatie over het bedrijf kijk op onze website: www.nohassle.nl.

H.C.A – No Hassle is onderdeel van Sleeping Beauties en zal in de komende maanden ook qua naam en huisstijl overgaan naar Sleeping Beauties. www.unrealestates.nl

Interesse?

Inqube verzorgt de arbeidsmarktcommunicatie voor Sleeping Beauties.

Mail je CV en motivatie met salarisindicatie naar martijn@nohassle.nl of bel Martijn van der Rest via 06-16122204 voor meer informatie.

Vervolgens zal Inqube ons begeleiden bij de selectieprocedure.

So looooooooooooooooooooooooooong.

× How can I help you?