HELLO.

H.C.A. zet de deur wagenwijd open voor ambitieus vastgoedtalent.

Functie: Office Manager

WAT JE VAN H.C.A. MAG VERWACHTEN?

H.C.A Short Stay is gespecialiseerd in het verhuren van luxe appartementen op toplocaties in Utrecht. Onze reputatie hebben we te danken aan onze stijlvol gerenoveerde panden en aan ons jonge, ambitieuze team. De panden zijn vaak monumentaal, onze toewijding is dat altijd. Wij doen er alles aan om onze bewoners het gevoel te geven dat ze thuiskomen in hun H.C.A appartement. No hassle. Perfect apartments. Excellent service. Dat is wat telt. Dat is waar we jou voor nodig hebben. Verder geven we weinig om klassieke kantooruren of ander gedoe. Sterker nog: hoe meer jij je eigen ding wilt doen, hoe beter. Bij H.C.A mag je veel vrijheid, een mooie werkplek in Utrecht en unieke kansen verwachten, zeker als je die kansen zelf creƫert.

WAT WE VAN JOU VERWACHTEN

Kort gezegd: het is jouw verantwoordelijkheid alles binnen en buiten kantoor vlekkeloos te laten verlopen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zakenrelaties en expats, dus we verwachten kennis en klasse op internationaal niveau. Je voelt je niet te beroerd om zelf de administratie van aanvragen en boekingen weg te werken, maar je kan ook personeel aansturen en planningen maken wanneer dat moet.

We verwachten dat jij de perfecte staat van onze appartementen persoonlijk neemt en gevoel voor inrichting en styling is daarbij geen overbodige luxe. Alle momenten waarop (potentiƫle) klanten met H.C.A in contact kunnen komen, tellen mee. Daarom is het ook jouw taak om onze sociale media kanalen te ontwikkelen en te onderhouden. We verwachten geen perfectie, maar wel de ambitie om die te bereiken.

Het gaat om een functie voor 40 uur in de week maar 32 uur per week is zeker bespreekbaar.

WAT JE IN HUIS MOET HEBBEN

We zoeken een onafhankelijk en verantwoordelijk type dat enthousiast meedenkt, zich flexibel opstelt en oog heeft voor detail. Je draagt veel bij, maar bijleren kan altijd. Je kent Utrecht als je spreekwoordelijke broekzak, omdat je er zelf letterlijk thuis bent. Vlotte kennis van Nederlands en Engels (spreken en schrijven) is een must, maar dat spreekt voor zich.

INTERESSE?

Mail je cv met salarisindicatie naar tijs@nohassle.nl
Of bel Tijs Verheijen via 030 303 6612.
Vervolgens zal Jobvizier de selectieprocedure verzorgen.

So looooooooooooooooooooooooooong.

× How can I help you?